Az alsós sakkversenyt az utolsó héten tartottuk. Az 1.-2. korcsoportban bronz minősítést kapott Döme és Eszti. Milánka nagyon ügyesen szerepelt, a 2. osztályos Zsoltival döntetlent játszott. Bár Zsozsó beugrós volt csak Vili helyett, – és az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2-kor haza kellett mennie, – ezért megegyeztek egy döntetlenben.

Milán ezüst fokozatot kapott.

A csoport döntőjét Vili nyerte (aki egyébként a Chesskids alkalmazás segítségével online vett részt a versenyen, mivel mára lebetegedett) Nina ellen.

A másik korcsoportban Keve, illetve két harmadikos kislány: Maja (beugrós) és Nóri bronz minősítést nyertek. Nagy csatában Timár Bence is elvérzett Tapolczai Botival szemben, így ő ezüst minősítést kapott.

Boti és a remekül játszó Mihalkovics Ádám játszották ennek a csoportnak a döntőjét, amit Ádám nyert, mellyel elnyerte a korcsoport első helyét.

Rendeztünk egy szuperdöntőt is a két korcsoport között: Nina Boti ellen vesztett, ezért összesítettben Botié lett az előkelő III. hely, Nina lett a IV.. A szuperdöntőt Ádám és Vili játszotta, de ez a mérkőzés már időkeretet kapott. 10 perc után Vili állt jobban, ezért ő lett az abszolút győztes. Ádám II. helyen végzett.

Nagyon sportszerű és magas színvonalú volt a verseny. Mindenki kapott oklevelet és a sok-sok elismerő szó mellé egy kis nassolnivalót is.

Gratulálunk!